4,9
Google reviews

Tarieven voor een energielabel voor woningen in 2024

Ontdek hieronder onze tarieven een energielabel voor woningen in Noord-Holland.

De tarieven bij Prisma Energielabels

De kosten van een energielabel hangen af van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan het type woning en de grootte ervan. Je kunt al een energielabel aanvragen vanaf 230,-. Daarnaast brengt Prisma Energielabels geen extra kosten in rekening.

Appartement of vakantiewoning

€ 230,-

Tussenwoning

€ 250,-

Hoek-, of 2 onder 1 kapwoning

€ 270,-

Vrijstaande woning tot 200m²

€ 300,-

Vrijstaande woningen groter dan 200m²?

Heb je een vrijstaande woning die groter is dan 200m²? Dan hebben we meer informatie nodig om een passende offerte te kunnen maken. Neem contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen maken. 

Spoed energielabel?

Heb je met spoed een energielabel nodig? Bij Prisma Energielabels ontvang je jouw energielabel op dezelfde dag als je afspraak. Voor deze snelle service rekenen we een extra bedrag van € 50 boven op het standaard tarief. Vermeld bij je aanvraag duidelijk dat je het energielabel met spoed nodig hebt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Meerdere energielabels nodig?

Wanneer je voor meerdere woningen een energielabel wilt laten opstellen, neem dan direct contact met ons op. We maken dan een offerte op maat met speciale tarieven. Zo heb je snel en voordelig meerdere woningen voorzien van een energielabel.