Energielabel aanvragen met 15% buurtkorting

Heeft u onze flyer ontvangen en wilt u graag profiteren van de tijdelijke 15% extra korting? Bekijk dan snel onze voorwaarden en vraag uw energielabel met korting aan!

Appartement

< 50m²

€220

€190

< 100m²

€250

€220

< 200m²

€299

€250

Eengezinswoning

< 125m²

€300

€270

< 200m²

€320

€290

Vrijstaande woning

< 200m²

€220

€190

Is uw vrijstaande woning groter dan 200m²? Neem dan contact met ons op

Hoe kan je profiteren?

1. Formulier indienen

Vul het aanvraagformulier in en laat ons weten dat u onze speciale flyer heeft ontvangen*

2. Contact

Na het ontvangen van je gegevens nemen wij direct contact met je op en komen met een vrijblijvende offerte inclusief de korting.

3. Informatie woning

Verzamel relevante documenten. Zoals bouwtekeningen en andere belangrijke informatie van je woning.

4. Ontvangst label

De gecertificeerde adviseur komt langs om je woning te inspecteren. Daarna ontvangt je binnen 5 werkdagen je label met korting!

Reacties van anderen voor jou

Birra Pan
Lees verder
De inspectie liep volgens plan,professioneel en binnen paar dagen had ik mijn energielabel in mijn inbox.
Lana de Graaf
Lees verder
Vriendelijke inspecteur. Heeft onze woning keurig opgenomen met snel resultaat!
Marcello Pandino
Lees verder
Prima bedrijf, heeft netjes alles uitgelegd binnen 3 dagen had ik mijn label in mijn mailbox.
Robin Van Diepen
Lees verder
Prima service, snelle levering.
P. Ax
Lees verder
Prima service. Goed contact en communicatie. Alles volgens afspraak afgehandeld.
M Konst
Lees verder
Snel en prettig contact. Energielabel met een paar dagen in huis. Aanrader, dankjewel!
Vorige
Volgende

Vraag uw offerte met 15% korting aan!

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk bij je terug komen met een geheel vrijblijvende offerte met de toegepaste korting!

*De actie is alleen geldend voor de woning waar de flyer bezorgd aan is. Prisma Energielabels mag op elk moment, elke aanvraag afwijzen. Actie is tijdelijk geldig tot maart 2024 en kan zonder aan te geven gestopt worden op elk moment. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Veelgestelde vragen

Binnen 5 werkdagen na de opname ontvangt u al het energielabel!

Op dit moment kunt u profiteren van 15% extra korting. Omdat een woning in vele opzichten kan verschillen hanteren wij prijzen op basis van een vrijblijvende offerte. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via bovenstaand formulier! 

Bij verkoop, verhuur is het verplicht sinds 1 januari 2008 om het energielabel te overhandigen aan de koper of huurder van het pand. Dit geldt zowel voor woningen en woongebouwen als utiliteitsgebouwen, bestaande bouw en nieuwbouw. Het energielabel is 10 jaar geldig. De koper of huurder van een woning krijgt met het energielabel inzicht in het energieverbruik. Bij het ontbreken van een geldig energielabel riskeert de woningeigenaar een boete. Voor huurwoningen weegt het energielabel/BENG score mee in de puntentelling voor de huurwaarde (woningwaarderingsstelsel).

Je krijgt een energielabel van de gecertificeerde Prisma Energielabels energieadviseur nadat hij de kenmerken van jouw woning heeft opgenomen. De uitslag van de energielabel wordt uitgedrukt in een letter tussen A++++ en G. Hierbij is A++++ volledig duurzaam en is uw woning zuinig, terwijl G betekent dat uw woning juist zeer onzuinig is.

Op het energielabel zelf kunt u ook zien hoe uw woning op verschillende punten scoort in vergelijking met soortgelijke huizen. Er wordt dan gekeken naar de isolatie en de aanwezige installaties van uw woning.

Heeft u vragen of bent u opzoek naar meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via 06-49965154 of via e-mail naar info@prisma-energielabels.nl